EkonomiGündem

Geçim sıkıntısı yaşanırken market alışverişi ağır geliyor! BİM’den flaş kampanya: Çok büyük indirimler yapıldı! Her giden dolu poşetlerle çıkacak

Gündemdeki zamlar ve birçok ürünün fiyatlarının artmasından kaynaklı olarak vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların ise market alışverişi zor oluyor. Bu doğrultuda vatandaşlar marketlerdeki indirimleri araştırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda BİM 22 Ekim aktüel katoloğu yayımlayarak ev ürünlerinden gıdaya kadar birçok ürünün indirime girdiğini vatandaşlara duyurdu. Alışveriş tutkunları BİM mağazalarında yer alacak aktüel ürünler içerisinden dilediğini temin edebilecek.

BİRÇOK ÜRÜNDE İNDİRİM YAPILIYOR

22 Ekim 2021 BİM aktüel ürünler kataloğuna göre BİM’de bu hafta elekterikli süpürgeden ayakkabılığa, Buharlı temizleyiciden televizyona, yazıcıdan mini fırına kadar pek çok ürün için indirim yapıldı. İndirim yapılması ise Türkiye’deki tüm hanelerin işine yarayacak ve market alışverişi rahatlıkla yapılabilecek. Bu doğrultuda indirimli fiyatlar ve katalog şöyle olacak:

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER