EkonomiGündem

Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara online başvuru ile 50 bin liraya kadar nakit destek veriliyor

Kamu bankası Halkbank tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuru kapsamında bireysel ihtiyaçlar için 50 bin liraya kadar 36 ay vade ile kredi verileceği ifade edildi. Kredi hakkında yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

YAPILAN AÇIKLAMA

“Bireysel ihtiyaçlarınız için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz.”

KREDİNİN BİLİNMESİ GEREKENLERİ

Bunun yanı sıra kredi hakkında bilinmesi gerekenler de paylaşıldı. Kredi kampanyasında bilinmesi gerekenler şöyle belirtildi:

“En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.”

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kapsamında 50 bin lira kredi için aylık ödeme 1947 lira oluyor. Ayrıca 50 bin lira kredi için 36 ay vade imkanı bulunduğu belirtildi. Bunun yanı sıra 262,50 TL tahsis ücreti ödeyerek yüzde 1,63 faiz oranı ile kredi kullanabileceğiniz belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan buraya tıklayarak hemen başvurabilirsiniz.

Onaylanan başvurunuzu Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan şubeye gitmeden kullanabilirsiniz.

Üstelik kredi başvurularınızı ve kullanımlarınızı 7 gün 24 saat yapabilirsiniz.

Daha detaylı bilgiye ulaşmak için Şubelerimiz veya 0 850 222 0 400 Dialog’dan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.