Kültür-sanat

İzleyenleri çok üzülecek! Esra Erol yayından kaldırılıyor! Tarih verildi..

Bir süredir ATV’de gündüz kuşağında ekranlara gelen Esra Erol’un programı ile ilgili flaş bir karar alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından alınan karara göre yayından kaldırılacağı belirtilmişti. Konu ile ilgili Armağan Çağlayan açıklama yaparak, programın yayından kalkacağı zamanı belirtmişti.

Konu ile ilgili yeni bir anlaşma yapıldığı ifade edildi. İddiaya göre Acun Ilıcalı Esra Erol’a teklifte bulundu. Sosyal medyada konuşulan bir diğer iddiaya göre acun Ilıcalı tarafından Müge Anlı’ya da teklif götürüldü.

Sosyal medyada bir hesap konu ile ilgili şu paylaşımı yapmıştı:

“RTÜK’ten televizyon kanallarının gündüz kuşağı programlarına bir uyarı daha geldi! Geçtiğimiz aylarda TV’de gündüz kuşağında yayınlanan birçok programın izleyici açısından olumsuz etki yarattığını savunarak bu programları yayından kaldırmak için girişimlere başlayan RTÜK’ten gelen yeni açıklamada “Kamuoyunun haklı şikayetleri karşısında bu tür programların topyekül yayından kaldırılması zorunluluğu gündeme gelebilecektir. Böyle bir nihai gelişimi arzu etmediğimizi tekrardan belirtmek isteriz” ifadeleri yer almıştı.

Bunun üzerine ise Armağan Çağlayan açıklamaya yaparak bu tür programların Ocak ayında ekranlardan kaldırılacağını duyurmuştu. Bu durumdan sonra ortaya şoke eden bir iddia atıldı.

İddiaya göre Acun Ilıcalı ve Esra Erol programında yer alan olayları, aldıkları izinlerle birlikte belgesellere dönüştürecekler. Yayınlanan olaylar Kırmızı Oda dizisinde olduğu gibi oyuncular canlandıracaklar.