EkonomiGündem

1500 lira üstü maaş alanlara sevindiren haber geldi! Başvuru yapana anında ödeme yapılıyor

Emekli müşteri kazanmak ve kendi müşterilerini de elde tutmak amacı ile bankalar tarafından çok önemli kampanyalar düzenleniyor. Bu doğrultuda emekli maaşı 1500 liranın üstünde olan vatandaşlara geri ödeme olmadan nakit destek verildiği belirtildi. Kuveyt Türk Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli promosyon kampanyasının detayları paylaşıldı. Yapılan açıklamada emekli maaşını Kuveyt Türk’ten alan emeklilere 1.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi ve 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 1.000 TL verileceği vurgulandı.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Emekliye promosyon ödemesinin detayları ise şu şekilde paylaşıldı:

SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR) ödemelerini, bankamız aracılığıyla alan ve promosyon başvurusunda bulunan tüm müşterilerimize;

1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL,

1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL,

2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmektedir.

GEREKLİ ŞARTLAR

Emekli vatandaşların promosyon ödemesi alabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk Bankası’ndan alacaklarına dair başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Emekli maaşını Kuveyt Türk Bankası’na yeni taşıyan müşterilerin maaşlarını en az 1 defa bankadan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterilerimizse beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödeme müşterimizin hesabına gerçekleştirilmektedir.

Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşterimiz ilk maaşı bankamızdan aldıktan sonra başvuru yapabilirken, mevcutta maaşını Kuveyt Türk’ten alan müşterimizse istediği zaman başvuru yapabilmektedir.