Genel

Kontrolden Çıkan Kamyon Dehşet Saçtı: Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Burdur karayolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonun traktör ve otomobile çarptığı kazada 2’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi.

Bugün saat 19.30 sıralarında Yeşilova’dan Burdur istikametine ilerleyen 48 yaşındaki Ahmet Aydoğan yönetimindeki 20 H 3338 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 58 yaşındaki Yusuf Akın’ın kullandığı 15 NU 680 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kamyon daha sonra karşı yönden gelen 54 yaşındaki Şenol Özalp yönetimindeki 15 LH 660 otomobil ile de kafa kafaya çarpıştı.

1’i Çocuk 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobil sürücüsü Şenol Özalp ile araçta bulunan Günaydın Cirit Baş (47) ile oğlu Mehmet Emre Baş (6) olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Bayram Baş (49), kızı Yağmur Baş (7) ile traktör sürücüsü Yusuf Akın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

2’si Ağır 3 Kişi Yaralandı

Durumu ağır olan Yağmur Baş ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Bayram Baş’ın da durumunun ağır olduğu belirtildi. Cenazeler ise Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon şoförü ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Ağır Yaralılar Kurtarılamadı

Yağmur Baş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken yine ağır yaralı olarak Burdur Devlet hastanesine kaldırılan Bayram Baş’da hastanede hayatını kaybetti.