Kültür-sanat

Kim Milyoner Olmak İster’e Damga Vuran ‘Fatih Akın’ Sorusu

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasına üniversite öğrencisi Elif Üzgül, konuk oldu. Üzgül, ‘Fatih Akın’ sorusunda telefon joker hakkını kullanmasına rağmen elendi.

ATV’nin ve dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı ‘Kim Milyoner Olmak İster’, yeni günüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Yeni sezonda büyük bir değişikliğe gidilen yarışmada para ağacı yenilendi. Yarışmacılar, yeni bölümlerde 100, 200 ve 400 bin TL gibi büyük ödüller için mücadele veriyor. Yeni bölümde barajı geçen yarışmacılar 50, 100, 200 ve 400 bin TL gibi büyük ödüller için mücadele verdi.

Joker Kullanmasına Rağmen Elendi

Yarışmacının karşısına “Hangisi yönetmenliğini Fatih Akın’ın yaptığı bir filmdir?” sorusu çıktı. Şıklar arasında “Mayıs Sıkıntısı”, “Temmuz’da”, “Ekim Düşü” ve “Kasım’da Aşk Başkadır” vardı. O ana kadar başarılı bir performans sergileyen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Elif Üzgül, 10 bin TL değerindeki altıncı soruda telefon joker hakkını kullandı.

Doğru cevabın “Temmuz’da” çıkması üzerine büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşayan Elif Üzgül, ‘Kim Milyoner Olmak İster’e iki bin TL ödül ile veda etti.