EkonomiGündem

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilerine özel geri ödemesiz para desteği! 1 Kasım’dan itibaren alınabilecek

Köklü kamu bankası Ziraat, yeni kampanyasını tüm müşterileri için açıkladı! Kampanya doğrultusunda Ziraat Bankası bütün çocuklu ailelerin de yüzünü güldürecek para desteğinde bulunuyor. 1 Kasım’da geçerli olacak kampanyaya ilişkin detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası, tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Bankkart kullanıcılarına ücretsiz para verecek. Kartıyla tek seferde 250 TL ve üzeri harcama yapanlar 15 TL, toplamda da 75 TL kazanacaklar.

Ziraat Bankası’nın kampanyasından yararlanacaklar, kampanya zamanı içerisinde Bankkart ile Bankkart üye işyerlerinden kitap ve kırtasiye sektörlerinde tek seferde 250 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL Bankkart Lira, toplamda 75 TL’lik Bankkart Lira kazanabilecekler. Bir müşteri kampanya süresince en fazla 75 TL Bankkart Lira tutarı kazanacak. Harcamalarda ise Bankkart’ın banka kartı ve kredi kartı özelliği ile yapılacak işlemlerin toplamı dikkate alınacak.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi halinde, yüklenen Bankkart Lira’lar geri alınacak. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar kredi kartına veya hesaba borç olarak yansıtılacak.

Kazanılan Bankkart Lira’lar ise 1 Kasım 2021 tarihinde yüklenecek.

Kampanyaya ise yalnızca bir defa ile sınırlı tutuldu.

Bir Yorum

  1. Meslek lisesi metal bölümü mezunuyum kaynakciyim 1990 liyim.