EkonomiGündem

Maddi sıkıntılarla boğuşan herkes için açıklandı! 18 yaşından büyükseniz başvuru yapabilirsiniz!

Türk Ekonomi Bankası, ‘TEB’de Krediniz Çok’ sloganıyla maddi sıkıntılarla boğuşan herkes için yeni kampanyasını açıkladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için uygun ödeme koşullu ihtiyaç kredisi dönemi başladı. Banka, 18 yaşından büyük olup başvuran herkese bu krediden yararlanma imkânı tanıyor. 36 ay vade ve uygun faizli geri ödeme koşullarıyla vatandaşlar zorlanmadan nakit ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. TEB ihtiyaç kredisi detayları haberimizde…

TEB’de yeni kredi limitleri, vatandaşın ihtiyacına göre bin lira ile 100 bin lira arasında değişiyor. İhtiyaç kredisi en fazla 36 ay vadeli olarak veriliyor.

Bir şart aranmaksızın banka ile çalışmasında herhangi bir sorun olmayan 18 ile 70 yaş arasındaki herkes kredi başvurusunda bulunabiliyor. Başvuru sürecinin onaylanmasının hemen ardından dakikalar içerisinde banka tarafından onaylanan tutar hesaplara yatırılıyor. Maddi sıkıntı çeken vatandaşlar çok kısa süre içinde ihtiyaç duydukları tutara sahip olabiliyorlar.

KREDİ BAŞVURULARI

CEBTETEB ihtiyaç kredisi kapsamında duyurulan yeni kredi kampanyasının başvuru aşaması da oldukça basit. Bankanın internet adresi üzerinden bulunan formu eksiksiz doldurarak hızlı bir şekilde başvuru yapmak mümkün. TEB kredi başvurusu için banka müşterisi olma şartı da sunmuyor. Başvuru için yaş sınırı ise 18 ile 70 yaş arası.

Banka müşterileri, online bankacılık, mobil bankacılık ve SMS üzerinden kredi başvurusunda bulunabiliyor. Kredi faiz oranları müşterinin kredi notuna göre değişiklik gösteriyor. Yüksek kredi notu olanlar yüzde 1.45 faiz oranından yararlanırken, kredi notu düşük olanlara yüzde 1.59 faiz oranı uygulanıyor.