Gündem

Acı haber resmen duyuruldu: Tuba Büyüküstün’ün kara günü

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün 2008-2010 yılları arasında beraberlik yaşadığı Sami Saydan’ın 19 yaşındaki oğlunun acısıyla sarsıldı. Sami Saydan’ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan hayatını kaybetti.

HAYATINI KAYBETTİ

Sami Saydan’ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan, önceki gün trafik kazası geçirdi ve yoğun bakıma kaldırıldı. Saydan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Saydan’ın oğlu için dün geceden beri kan arayışı vardı, Büyüküstün de Tuna için seferber olmuştu. Ancak yapılan gerçekleştirilen tüm çabalara rağmen Saydan kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

“2 YIL MASAL GİBİ AŞK YAŞADIK”

Tuba Büyüküstün ölüm haberini alınca Instagram hesabından siyah bir paylaşımla acısını duyurdu. Konu ile ilgili olarak Medyaradar aktardıklarına göre Büyüküstün 2009 yazında, Bodrum’da tatil yaparken görüntü yönetmeni Sami Saydan ile objektiflere takılmış ve 2 yıl süren birlikteliğin ardından çiftin yolları ayrılmıştı.

Sami Saydan, Tuba Büyüküstün ile ayrılığının ardından “2 yıl masal gibi bir aşk yaşadık. İki kez evlenme teklif ettim ama olmadı. Trajik bir son yaşadık” ifadelerini kullanmıştı.