EkonomiGündemİşkur İş İlanları

İş arayanlara İŞKUR’dan yılın fırsatı! Her ay 5 bin TL’ye kadar maaş ödenecek, evden çalışabilirsiniz

Evden para kazanmak isteyen ev hanımları da dahil olmak üzere tüm iş arayanlara gelir kapısını aralayan İŞKUR, herkes için müjdeyi verdi! Evden hiç çıkmadan kendi parasını kazanmak isteyenler bu fırsattan yararlanabiliyor. Üstelik İŞKUR kapsamında çalışanlar aylık 5 bin TL‘ye kadar gelir de elde edebiliyorlar.

Hem bireysel ihtiyaçlarını karşılamak hem de ev ekonomisine katkıda bulunmak ev hanımları için İŞKUR evden istihdam projesi başladı. Üstelik sadece ev hanımları değil, ev konforunda zaman geçirerek para kazanmak isteyen herkes bu imkandan yararlanabiliyor.

Salgın sürecinde birçok şirket evden çalışma düzenine geçerken zaman içinde ofislere dönüş kararı alınsa da uzaktan çalışma modeli bu dönemde büyük bir önem kazandı. Bu süreç içinde İŞKUR üzerinden de evden gelir getirebilecek birçok iş ilanı yayımlandı ve her gün yeni ilanlar eklenmeye devam ediyor. Başvurusunu yapıp onay alan herkes evde çalışarak aylık 5 bin TL’ye varan gelir elde edebiliyor.

İŞKUR EVDEN ÇALIŞMA

Evde oturarak para kazanmak isteyen herkesin öncelikle İŞKUR’a kayıt yaptırması gerekiyor. İŞKUR sitesinde iş arayan bölümünden kayıt işlemleri tamamlanıyor. Arama butonundan ilgi, nitelik ve becerilere göre arama yapılarak ilgili ilanlar görüntülenebiliyor.

Çıkan sonuçlarda maske paketleme, kına ve nikah şekeri paketleme, tel toka paketleme, davetiye katlama şeklinde düzenli gelir elde edilebilecek işler bulunuyor. Bilgi, beceri ile el çabukluğuna göre ayda 5 bin TL’ye varan maaş kazanmak mümkün oluyor.

3 Yorum

  1. Evde paketleme gibi isler istiyorum cocuklar kucuk oldugu icin calisamiyorum