DünyaGündem

Ünlü oyuncu film setinde yönetmeni öldürmüştü, korkunç olayın ardındaki gerçek ortaya çıktı!

Joel Souza’nın yönetmenliğini yaptığı, Alec Baldwin, Travis Fimmel, Brady Noon, Frances Fisher ve Jensen Ackles gibi ünlü isimlerin oynadığı ‘Rust’ isimli filmde geçtiğimiz günlerde yaşanan korkunç olayda, Alec Baldwin’in kazara ateşlediği silah görüntü yönetmeninin ölümüne neden olmuş, yönetmen Souza’nın ise yaralanmasına sebebiyet vermişti. Talihsiz olayın üstündeki sis perdesi de gün geçtikçe aralanmaya başladı. Sette bulunan kameraman olayın nasıl meydana geldiğini ve sonrasında neler yaşandığını anlattı.

Alec Baldwin’in hem yapımcısı olduğu hem de oyuncusu olduğu Rust isimli filmin setinde yaşanan dehşet verici olayın yankıları sürüyor. Son olarak ortaya çıkan yeni açıklamalarla, olayın ardındaki gerçek de ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, kameraman Reid Russell’ın olayı soruşturan dedektiflere verdiği ifadede Baldwin söz konusu silahı kameraya doğrultarak prova yapıyordu. Russell’ın ifadesinde bundan kısa bir süre sonra silah sesinin duyulduğu bilgisi yer aldı. Kameraman Hutchins’in bir süre bacaklarını hissetmemeye başladığını söylediğini belirtti.

Mahkeme kayıtlarına göre, Alec Baldwin, silahı kendisine yardımcı yönetmenin verdiğini ve “güvenli” olduğunu söylediğini belirtti. Yardımcı yönetmen ise ifadesinde, silahın içinde gerçek mermi olduğunu bilmediğini ifade etti.

Polis soruşturmasına ilişkin ayrıntılar dün New Mexico, Santa Fe’deki bir mahkemede arama emri çıkarıldığında açıklandı. Öte yandan ünlü oyuncunun kanlı kıyafetinin söz konusu silahla delil olarak alındığı belirtildi.