İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Kamuya KPSS baraj puan şartsız kadın erkek sözleşmeli personeller alınacak! Büro personeli, destek personeli, hemşire ve daha birçok gruptan alım var

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere kadın erkek 75 sözleşmeli personel alınacak. Alımlar KPSS puan sıralamasına göre yapılacak. Ortaöğretim, ön lisans, lisans mezunu adayların başvuruları kabul edilecek. İşte kamuya gerçekleşecek personel alımının detayları…

Rektörlük tarafından yapılan resmi duyuru şöyle oldu:

“Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2inci maddesinin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır.”

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Başvuracak adaylarda 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans Mezunları için 2020 KPSS P3 , Önlisans Mezunları için 2020 KPSS P93 ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS P94 Puanı esas alınacaktır.

Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kuramların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3.maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.

Yurtdışındaki üniversitelerin denk bölümlerinden mezun olup başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için Kariyer Kapısına yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Denklik Gösterir Belge” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

Adayların 8 Ekim’e kadar e-Devlet üzerinden Marmara Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

BAŞVURUDA GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı CV (https://pdb.marmara.edu.tr/idari/sozlesmeli-personel-cv internet adresinden ulaşılabilir. Adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için Kariyer Kapısına yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Fotoğraflı CV” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekiyor)

Avukatlar için çalışma belgesi ve sigorta döküm cetveli.

2 Yorum

  1. İlan başlığına bak hizaya gel allah bildiği gibi yapsın sizi kpss şartsız diyorlar ama sonradan kpss şartı var

    1. İyi okumamışsın anlaşılan. KPSS şartı var, sadece baraj puanı yok. Yani KPSS den ne puan aldığının önemi yok