Dünya

Askeri Kargo Uçağı Düştü: 4 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı 3 Kişi Kayıp!

Rusya’da Yakutsk’tan İrkuts kentine hareket eden Rus askeri kargo uçağının düştüğü belirtildi. Grodno şirketinden Russia Today’e yapılan açıklamada, düşen uçakta 7 kişinin olduğu doğrulandı.

TASS haber ajansına göre, Rusya’ya bağlı Yakutistan’ın başkenti Yakutsk’tan İrkutsk kentine hareket eden An-12 kargo uçağı düştü. Kazayla ilgili henüz ölü veya yaralı bilgisi verilmedi. Uçakta 7 mürettebatın bulunduğu belirtildi.

Bakanlık An-12 Kargo Uçağının Kaybolduğunu Açıklamıştı

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, daha önce An-12 kargo uçağının radardan kaybolduğunu açıklamıştı. Acil durumlar servisinden bir kaynak, uçağın teknik arıza veya kötü hava koşulları nedeniyle düştüğünü söyledi.

4 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

İlk bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Mürettebat üyesi diğer 5 kişinin akıbeti ise bilinmiyor. Grodno şirketinden Russia Today’e yapılan açıklamada, düşen uçakta 7 kişinin olduğu doğrulandı. Ancak ölen kişi sayısıyla ilgili net bir bilgi hâlâ gelmedi.

Sputnik’e konuşan bir acil durumlar servisi kaynağı da “Uçağın düştüğü yerde 4 kişinin cenazesi ve 1 kişinin de vücut parçaları bulundu” dedi.