İş İlanlarıKamu Personelleri

EGM 96 Hizmetli Alacak: İşte İlanın Detayları!

Emniyet Genel Müdürlüğü, 96 hizmetli alınacağını duyurdu. Adaylar, 13 Kasım 2021 tarihinden 19 Kasım 2021 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada KPSS puanı esas alınarak 96 hizmetlinin alınacağı duyuruldu. İlana herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olan adayların başvurabilecek.

EGM’den yapılan açıklama şu şekilde;

“Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan sıralaması esas alınmak suretiyle 96 Hizmetli unvanında personel alımı yapılacaktır.”

Başvuru Tarihi Ve Detayları

Başvurular 13.11.2021 – 19.11.2021 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuruların, 19.11.2021 Cuma günü saat 23:59’a kadar tamamlanmış olması gerekmektedir.

– Adaylar, başvurularını E-Devlet üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı ( https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresinden yapabilecek; şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

– Adayların istenilen bilgilerinin e-Devlet üzerinden gelmemesi halinde, bilgilerini beyan ederek belgelerini de pdf ya da jpeg formatında yüklemeleri gerekmektedir.

– Adaylar, Hizmetli unvanı için Ek-1 belirtilen birimler arasından tercihte bulunabilecektir. Tercih dışı atanmayı kabul eden adayların tercih haklarının tamamını doldurmaları gerekmektedir.

– Adaylar, başvuru onay durumlarını Kariyer Kapısı üzerinden takip edebilecek; başvuru bilgilerini içeren belgeyi ise başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Kariyer Kapısı ( https://iseahmkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) üzerinden alabileceklerdir.

– Adayların, elektronik ortamda meydana gelebilecek veya oluşabilecek diğer aksaklıkları göz önüne alarak başvurularını son güne bırakmamaları uygun olacaktır.