İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Türkiye geneli bekçi alımı! En az 3 bin 500 TL maaş verilecek! Kasım ayı güncel bekçi alım ilanları yayınlandı!

Kasım ayı bekçi alım ilanları yayınlandı. En az 3 bin 500 TL maşa verileceği ifade edildi. İş arayan vatandaşlar Açık İş İlanları üzerinden yayımlanan bekçi alım ilanlarını araştırıyor. Kasım ayının gelmesi ile birlikte bekçi ilanları da güncellendi. Bekçi alım şartları ve detaylar haberimizde..

İŞKUR üzerinden bekçi alımı yapılıyor. Yapılacak alımlarda adayların taşıması gereken şartlar ayrıca açıklandı. En az 2 bin 500 TL maaşlı bekçi alım ilanları için taşıması gereken şartlar şu şekilde:

KPSS ŞARTI YOK

Vatandaşların büyük bir kısmı EGM bekçi alımlarını takip ediyor. Ancak şu an için İŞKUR özel bekçi alım ilanlarını yayımladı. 2021 bekçi alımlarına başvurmak isteyenlerin başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirmesi gerekiyor.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)

18 yaşını tamamlamış olmak,

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

BEÇİ ALIMLARI HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

Bekçi alım ilanlarını yakından takip edenler alımların hangi illerde yapılacağını araştırıyor. Güncel bekçi alım ilanlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz:

BURAYA TIKLAYIN