Genel

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeniden başlıyor mu? Oktay Kaynarca açıkladı! EDHO son dakika gelişmesi

ATV ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan ve geçtiğimiz hafta yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. EDHO sürpriz finali izleyenlerini derinden üzmüştü. Dizinin son bölüm kasedinin ekibin kasasında olması ve dizi için aniden final kararı alınması Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanacak mı? Sorusunu da beraberinde getirdi.

EDHO final olacağı haberinin duyulmasından sonra en sık konuşulan gündem konuları arasında yerini aldı EDHO Hızır rolüne hayat veren Oktay Kaynarca konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

EDHO BAŞKA KANALDA MI OLACAK?

Oktay Oktay Kaynarca EDHO final paylaşımı:

“At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir’ Cengiz Han….

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim. Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın…”