Gündem

Korkunç olay: Öğrenci servisi dereye uçtu! Çok sayıda yaralı var

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yoldan çıkan öğrenci servis aracı dereye düştü. Meydana gelen kazada minibüs ters dönerken, kanalın üzerinde kaldı. Ayrıca bu kazayı görenler yardıma koşarken ekiplere de ihbar edildi.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi geldi. Sağlık ekipleri yaralanan öğrencilere olay yerinde müdahalede bulundu.

Beylikbağı Ankara ve Fikri Altıokka caddelerinin kesiştiği mevkide seyreden servis midibüsü, bağlantı köprüsünden Dere yatağına devrildi.

İhbar edilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi ve itfaiye, ambulans ve polis ekipleri olay yerine geldi. Kaza nedeniyle çok sayıda lise öğrencisi yaralandı.

VALİ YAVUZ AÇIKLAMA YAPTI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kaza hakkında açıklamalarda bulundu ve öğrenci servisinin bağlantı köprüsünden aşağıya devrildiğini belirterek, çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini bildirdi.

Sağlık, itfaiye ve güvenlik ekiplerinin gereken müdahaleyi yaptığını aktaran Yavuz, yaralıların ambulanslarla hastanelere sevk edilmeye devam ettiğini kaydetti.

Ayrıca Vali Yavuz yaralı sayısının henüz belli olmadığını ifade etti.