Genel

Öğrenci Servisi Dere Yatağına Devrildi: 2 Ölü, 20 Yaralı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenci servisinin dere yatağına devrilmesi sonucu 1’i öğrenci 2 kişinin hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Emlak Konutları Anadolu Lisesi’nden 21 öğrenciyi alan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 P 0860 plakalı midibüs, yolda bir kadına çarptıktan sonra köprünün korkuluklarına vurarak dereye düştü. Yaklaşık 5 metre yükseklikten düşen midibüs, köprünün altından geçen kanalın üzerinde ters durdu. Kazayı gören vatandaşlar yardıma koşarken, 112’ye haber veridi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada midibüsün çarptığı henüz ismi öğrenilemeyen kadın yaşamını yitirirken, 1 öğrenci de hayatını kaybetti.

20 Kişi Yaralandı

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 20 öğrenci yaralandı. 1’i öğrenci 2 kişi de hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin yaralılara müdahalesi devam ediyor.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kaza hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Yavuz, kazada 1’i öğrenci 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 yaralının olduğunu söyledi.