EkonomiGündem

2022 asgari ücret için sevindiren bir haber daha geldi! Büyük zam bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında: Nefesler tutuldu, karar bekleniyor

Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin olarak AK Parti harekete geçiyor ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak olan AK Parti MKYK’da masada olacak.

Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin olarak AK Parti harekete geçiyor. Bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanacak olan AK Parti MKYK’sında asgari ücret oranı masaya yatırılacak.

İÇ POLİTİKA VE EKONOMİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantılarında parti kurmaylarıyla bir araya gelecek. Başkan Erdoğan G-20 Zirvesi ve ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı görüşmeyi ilk kez parti kurmaylarıyla birlikte değerlendirecek. Toplantının gündeminde dış politikanın yanı sıra iç politika ve ekonomi de masaya yatırılacak.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI GÜNDEMDE

Ayrıca gündemde asgari ücret de yerini alacak. Türkiye’de milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammı masada olacak. Zam AK Parti MKYK ve MYK’sında da bu konu görüşülecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan AK Parti MYK ve MKYK’sında asgari ücret oranı masaya yatırılacak.