Ekonomi

Yarın Satışta! BİM 16 Kasım Salı Aktüel Ürünler Kataloğu! Yeni BİM İndirimli Ürünler Kataloğu! BİM’de Bu Hafta İndirimli Neler Var?

İndirimli alışveriş meraklıları 16 Kasım 2021 Salı BİM aktüel ürünler ilgili araştırmalarını sürdürüyor. BİM mağazalarında yer alan indirimli ürünlerin bulunduğu katalog bu hafta 2 sayfa olarak yayınlandı. Peki, katalogda neler yer alıyor? İşte BİM aktüel 16 Kasım 2021 Salı kataloğu…

Salı ve Cuma günleri indirim ürünlerini paylaşan BİM yeni haftanın ilk kataloğunu alışveriş tutkunlarının bilgisine sundu. İşte kataloglardaki o ürünler ve fiyat bilgileri…

BİM Aktüel Ürünler Kataloğu 16 Kasım 2021 Salı Sayfa 1

Aktüel kataloğun ilk sayfasında bitter çikolata kaplı karamel toffe, kurutulmuş çilekli draje, kremalı ince mini gofret, sütlü krema dolgulu çikolata, karamelize bisküvi kreması, gazlı içecek, meyve çubukları, filtre kahve ve kabuklu kaju gibi ürünler bulunuyor.

BİM Aktüel Kataloğu 16 Kasım Salı Sayfa 2

Aktüel kataloğun ikinci sayfasında ise toz çamaşır deterjanı, bulaşık makinesi tableti, bulaşık makinesi temizleyici, zeytinyağlı sıvı sabun, peçete, ıslak havlu, el kremi, hijyenik ped ve kir sökücü bez yer alıyor.