Kültür-sanat

Sosyal Medya Fenomeninden Kötü Haber: Ablası Sağlık Durumunu Açıkladı!

Sosyal medya fenomeni CZN Burak operasyon geçirdiğini duyurdu. Ablası da yaptığı paylaşımda ikinci bir operasyon geçirdiğini belirterek paylaşımda bulundu.

Gerçek ismi Burak Özdemir olan, sosyal medyada CZN Burak olarak tanınan ünlü şef ve sosyal medya fenomeni, sevenlerini korkuttu. Ünlü şef ve restoran zincirini sahibi 27 yaşındaki CZN Burak üst üste operasyon geçirdi. Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla viral olan, devasa yemekler yapan, Dubai’deki restoranlarında dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Burak Özdemir hastanelik oldu.

29,4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından hastane odasından bir paylaşım yapan Özdemir, ameliyat olduğunu duyurarak “Ufak bir ameliyat geçirdim. Birbirinden güzel iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Ablası Son Durumunu Açıkladı

Neden operasyon geçirdiği henüz bilinmeyen ve sağlık durumu merak konusu olan CZN Burak’ın ablası ise, kardeşinin ikinci bir operasyon geçirdiğini belirterek Instagram hesabından kendisine çok sayıda mesaj ve geçmiş olsun dileklerinin gelmesi üzerine yaptığı açıklamada “Burak çok iyi. Ufak bir operasyon daha geçirdi. Mesajlarınıza henüz cevap veremiyor ama bütün bunların hepsini ona iletmeye çalışıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyor. Ben ablası” ifadelerini kullandı.

İstanbul’daki özel bir hastanede ameliyat olan Özdemir’in bir süre daha tedbir amaçlı hastanede kalacağı ve sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.