EkonomiGündem

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi duyurdu: Filomuza yenileri katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında dördüncü sondaj gemisinin müjdesini verdi. Bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu:

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

“Asgari ücreti de benzer bir anlayışla tespit ederek, dar gelirlilerin üzerindeki yükü olabildiğince hafifleteceğiz.” ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan doğal gaz sondaj çalışmalarıyla ilgili ise yeni bir müjdeyi duyurdu. Erdoğan, “Sondaj filomuza dördüncü gemimizi de ekledik, bu gemi diğerlerinden farklı olarak yedinci nesil olarak adlandırılan en modern, en son teknoloji ile donatılmış, ilk defa bizim kullanacağımız gemidir. Yeni gemimizle denizin 3665 metre derinliğine kadar sondaj yapabileceğiz.”

ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu:

Anlayan anlar anlamayan anlamaz ama biz faize kesinlikle milletimizi ezdiremeyiz.

Hala kalkıp da bu yolda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunan arkadaşlar kusura bakmasınlar, faizi savunanla beraber olamam, olmam.

“ENFLASYONLA MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM”

Bizi arkadaşlarımıza ne oluyor da onlar faizi savunur hale geliyor. Bu görevde olduğum sürece kusura bakmayın faizle mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğiz, enflasyonla mücadelemi sürdüreceğim.

Küresel ekonomik sistemin yeniden yapılandığı bir dönemde Türkiye tarihinde olmadığı kadar bir cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Biraz daha fedakarlıkla bu süreci zaferle sonuçlandırmamızın önünde hiçbir engel yok.

Diğer ülkeler giderek daha çok sıkıntıya girerken, biz önümüzdeki yıldan itibaren ferahlamaya başlayacağız.

“BUNLAR NASIL İŞ ADAMI”

Biz iş adamlarımıza diyoruz ki; hani sen düşük faizle kredi istiyordun, hadi gel al, niye almıyorsun, bu iş adamlarımızı da anlamıyorum. Siz nasıl insansınız, sen iş adamıysan, yatırımdan yanaysan işte sana kredi, hadi alın krediyi yatırımı yapın.

Bunlar nasıl iş adamı, Türkiye’nin en büyük iş adamlarıymış, ondan sonra bize sallıyorlar, istediğiniz kadar sallayın tutmaz.

Biz bir şeye inandık, bu ülkeyi kalkındırmak için hangi kuruluş olursa olsun, TÜSİAD’ı şusu busu vesaire, dürüst olacaksınız dürüst.