Gündem

Son dakika: MSB acı haberi duyurdu! Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığından bir son dakika açıklaması geldi. MSB tarafından acı haber duyurularak bir askerimizin şehit olduğu belirtildi. Şırnak Uludere bölgesinde askeri aracın kaza yapması sonucu ağır yaralanan Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit’in şehit olduğu belirtildi. Şehidin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Acı haber sonrası şehit Cihan Geçit’in evine Türk Bayrağı asıldı.

EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Şırnak Uludere’de askeri aracın kaza yapması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit’in İstanbul Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan evine Türk Bayrağı asıldı.

5 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞU BABASIYDI

Konu ile ilgili olarak şehidimizin evine yakınları ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından yetkililer geldi. Şehidin evinin önünde Büyükçekmece Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Bununla birlikte polis ekipleri ise şehidimizin evinin önünde önlem alırken şehit Cihat Geçit’in evli ve 5 yaşında bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

CENAZE NAMAZI ATAKÖY’DE KILINACAK

Öte yandan Şehit Cihan Geçit’in naaşı saat 05.30 sıralarında Bakırköy’de bulunan askeri Havalimanına getirildi. Şehidin Ay Yıldız Bayrağa sarılı tabutu, cenaze aracına alınarak polis eskortu eşliğinde Küçükçekmece’de bulunan gasil haneye götürüldü. Cenaze namazının gün içinde Bakırköy Ataköy’de kılınacağı öğrenildi.