Kültür-sanat

Kanal D Maske Kimsin Sen? Yarışması formatı ne? Maske Kimsin Sen ne zaman başlıyor? Jürileri kim?

Kanal D izleyenlerine farklı programlar sunmak adına yeni bir yarışma programını görücüye çıkardı. Maske Kimsin Sen? Yarışma programının fragmanının yayınlanması ile birlikte izleyenler Maske Kimsin Sen? Yarışma programı formatı ne? Maske Kimsin Sen ne zaman başlıyor? Jürileri kim? Sorularının cevabını araştırmaya başladı.

Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan Maske Kimsin sen formatı ile dikkat çeken bir program oldu. İlgi çeken yarışma programının ilk fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlandı.

MASKE KİMSİN SEN YARIŞMASI FORMATI NE?

Maske Kimsin Sen? Yarışma formatında yarışmacılar, maskeli ünlülülerin seslerinden kim olduklarını tanımaya çalışacak. Maskenin altındaki ünlüyü bilenler ödülün sahibi olabilecek.

MASKE KİMSİN SEN JÜRİ ÜYELERİ?

Maske Kimsin Sen? Yarışmasında jüri üyeleri henüz açıklanmadı. Yarışmanın jüri üyeleri önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni fragmanlar belli olması bekleniyor.

KANAL D DUYURDU

Kanal D resmi web sayfasında yarışmaya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Herkesin çok merak edeceği, maskelerin ardındaki ünlü isimleri bilmeye çalışacağı yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen? çok yakında Kanal D ekranlarında başlıyor!”

MASKE KİMSİN SEN? YARIŞMASININ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN