• Haberler
  • Gündem
  • 24 Eski TUSAŞ Çalışanı FETÖ'den Gözaltına Alındı

24 Eski TUSAŞ Çalışanı FETÖ'den Gözaltına Alındı

Bilindiği gibi FETÖ/PYD soruşturması Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor.Yürütülen soruşturma kapsamında aralarında müdür, mühendis ve teknisyenlerin de bulunduğu 24 eski TUSAŞ çalışanı gözaltına alındı.

Bilindiği gibi FETÖ/PYD soruşturması Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Yürütülen soruşturma kapsamında aralarında müdür, mühendis ve teknisyenlerin de bulunduğu 24 eski TUSAŞ çalışanı gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak AA muhabirinin edindiği bilgilere göre Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında 27 eski TUSAŞ çalışanı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

24'Ü GÖZALTINA ALINDI

Haklarında gözaltı kararı çıkarılan 27 kişiden 24'ü Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alındı. Şüphelilerden bazılarında FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock tespit edildiği ifade edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Ayrıca şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme