• Haberler
  • Gündem
  • 24 TÜBİTAK Çalışanı FETÖ'den Gözaltına Alındı

24 TÜBİTAK Çalışanı FETÖ'den Gözaltına Alındı

Fethulahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında TÜBİTAK çalışanlarına Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bir operasyon düzenledi.Düzenlenen operasyonda aralarında mühendislerin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Fethulahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında TÜBİTAK çalışanlarına Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda aralarında mühendislerin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

24 KİŞİ GÖZALTINDA

DHA'nın haberine göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından FETÖ/PYD soruşturması kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) çalışanlarına yönelik operasyon düzenlendi.

Söz konusu operasyon örgütle bağlantısı olduğu ve ByLock kullandıkları iddiası ile TÜBİTAK çalışanları hakkında düzenlendi. Operasyonlar kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkan 14 kişi İstanbul'da, 8 kişi Kocaeli'de, 2 kişi ise Ankara'da evlerinde gözaltına alındı.

Yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alınan kişilerin arasında mühendislerin de bulunduğu öğrenildi.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme