Gündem

Resmi Gazete Çöktü! Resmi Gazete Neden Çöktü! İşte Cevabı…

Resmi Gazete, yoğunluk nedeniyle çöktü. Resmi Gazete’ye girmeye çalışan vatandaşlar sayfaya erişemiyor. Ne zaman düzeleceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın ekonomide büyük bir değişiklik iddasıyla bu gece 12’den sonra Resmi Gazete’nin takip edilmesini önermesi üzerine site çöktü.

Gece 00.00’da Resmi Gazete’yi Takip Edin Çağrısı Yapılmıştı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, çok önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomide büyük bir değişiklik olabileceğini iddia eden Yılmaz, bu gece 12’den sonra Resmi Gazete’nin takip edilmesini önerdi.

Ekonomide görevden alma olabileceğini ifade eden Durmuş Yılmaz, açıklamasında, “Bu gece saat 12:00’dan sonra Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk Lirası’nın üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz” ifadelerini kullandı.

“Olağanüstü Bir Şey Olabilir”

Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirim kararı sonrasında kulislerde ekonomide yönetimin değişebileceğine ilişkin iddialar yankılanmaya devam ediyor. Son olarak açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz tarafından geldi. Yılmaz açıklamasında, “Ekonomi açısından olağanüstü bir şey olabilir” iddiasında bulundu.

Resmi Gazete’yi Takip Edin Çağrısı

Yılmaz yaptığı açıklamada “Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece 12.00’dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz. 12.00’den sonra Resmi Gazete’yi takip edin diyorum ve herkese iyi hafta sonları diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.