İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Yeni yıl öncesi 97 bin kişi acil işe alınacak! Başvurular başladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 22 Kasım Pazartesi güncel iş ilanları yayımlandı. Yayımlanan son ilanlara göre yeni yıl öncesinde 97 bin kişinin acil olarak çeşitli mesleklere alınacağı açıklandı. İŞKUR aracılığı işe iş başı yapmak isteyenler için güncel iş ilanları ve başvuru şartları haberimizde ayrıntılı olarak mevcut..

KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımları için başvurular başladı. 18 yaşını tamamlamış adayların başvurabileceği iş ilanlarında Türkiye genelinde pek çok meslek için alım yapılıyor. Her meslek grubu için başvuru şartları değişkenlik gösterse de genel başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

İŞKUR PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuruların online olarak yapılacağının altı çizildi. Aşağıdaki link üzerinden ilanlara tıklayarak, başvuru şartlarını ayrıca görüntüleyebilirsiniz.

EN ÇOK ALIM YAPAN MESLEKLER

Beden İşçisi (Genel)       21661

Temizlik Görevlisi            3166

Satış Danışmanı / Uzmanı            3036

Makineci (Dikiş)               2072

Garson (Servis Elemanı) 1520

Konfeksiyon İşçisi            1501

Paketleme İşçisi               1499

Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı     1305

Ön Muhasebeci 1241

Şoför-Yük Taşıma             1223

Ambar/Depo Görevlisi  1172

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi              1053

ALIM YAPAN TÜM MESLEKLERİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

3 Yorum

  1. Tutturmuşsunuz bir asgari ücret yahu bu sorunlar çözülür memleketin en önemli sorunu kamu personeli,atama,yaş sınırı, iş ve istihdam sorunudur