Ekonomi

Flaş Açıklama Yapıldı! Emeklinin Hesabına 2.000 TL Yatacak!

Emekli milyonlarca vatandaş için resmi internet sitesinden önemli bir duyuru yapıldı. yeni veya uzun yıllar önce emekli olmuş olması fark etmeksizin tüm emeklileri ilgilendiren bu açıklama Türkiye’nin önemli kamu bankaları arasında yer alan Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, maaşını kendi bünyesinden almayı taahhüt eden tüm emeklilere 2.000 TL promosyon hesabına yatıracağını belirtti ve kampanyanın detaylarını açıkladı. İşte kampanyanın detayları…

 

Nakit Promosyon Kampanyası

  • 1– 30 Kasım 2021 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 2.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.
  • Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 1.300 TL; 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 1.650 TL; 2.500 TL’nin üzerindeyse 2.000 TL nakit promosyon ödenir.
  • 2.000 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.
  • Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.
  • Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez.
  • Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.