Ekonomi

O markette sıvı yağ fiyatlarında dev indirim yapıldı! 4 LT sıvı yağ 49 liraya satılmaya başlandı: İmkanı olan şimdi alışveriş yapsın

Her geçen gün ayçiçek yağı fiyatları zamlanırken, vatandaşlar ürünleri bir önceki gün aldıklarına sevinmeye başladı. Gelen son bilgilere göre ayçiçek sıvı yağ fiyatlarında zam yapılacağı gündeme geldi. Ancak A101 online markette 4 LT sıvı yağ’ın 49.95 TL’ye satıldığı görüldü.

YAĞ FİYATLARINA ZAM GELECEK İDDİASI

Dolar ve Euro’nun artması, çok sayıdaki ürüne zam olarak yansımaya başladı. Market raflarında duran her ürüne sırayla zam geliyor. Ancak son dönemlerin en sık zamlanan ve vatandaşlar tarafından tepki çeken ürünlerin başında ayçiçek yağı fiyatları geliyor.

Edirne’de üreticilik yapan Ziraat Mühendisi Cengiz Yorulmaz yağ fiyatlarındaki artışın devam edeceğinin altını çizdi ve bu kışın çok zor geçeceğini vurguladı.

Yorulmaz açıklamasında ise “Geçen sene kilosunu 1 lira 80 kuruşa aldığım gübreyi bu yıl 10 lira 50 kuruşa alıyorum. Yani gübrenin fiyatı bir yıl içerisinde 10 kat arttı. Akaryakıt ve doğalgaz çok pahalandı. Gelecek sene marketlerde daha yüksek gıda fiyatlarıyla karşılaşacağız. Çünkü çiftçi bu yıl tarlasına yeterince gübre atamayacak, tarlalardaki verim düşecek” ifadelerini kullandı.

4 LT YAĞ UCUZA SATILIYOR

Tüm bunların yanı A101 online markette vatandaşları sevindiren bir haber geldi. Bu doğrultuda yerli üretim olan 4 LT Sırma ayçiçek yağı 49.95 liraya satılıyor. Ayrıca ürünün çok hızlı tükendiği ve stoklarda tükenebileceği uyarısı yapıldı. Ancak yeniden stoklara gelmesi de beklenebilir.

20 Yorum

    1. Olmayan ürün ucuzlar ve daha bugün bitti derler sabah mağazayı birlikte açarız güzel ürün gelince bim şok A101 ürün bitmiş diyor herkes o ürüne koşmuştur yalan söylüyorlar çok ürün gelmiyor

  1. Bi kere denk gelmistim markertte dahada bulamadim az urun koyuyorlar bitiyor herkesin oan parasi olmayabiliyor yani

  2. Selamün aleyküm nedense market açıldığı gibi gidiyor millet ama kalmamış çünkü sırf reklam olsun diye iki bilemedin 3 tane getiriyor onuda personel alıyor ne yapsınlar garipler

  3. Allah fırsatçıların belasını verecek. Dev indirimmiş pıhhh..

  4. Seçimde hesap sormadığınız sürece soyulmaya devam edersiniz. Vatandaş bunları unutmamalı sandık başına gidince. Bu sadece yağ. Dolar kira faiz ve bir türlü önü ardı kesilmeyen zamları asla ve asla hesap günü sormalı hesabını.

    1. Merak ediyorum kimden hesap soracaksınız ? Tüketiciden mi ? Amerika Avrupa dan mı ? Hırsız stokcular dan mı ? Milletimiz düzelmesi lazım bu da çok zaman alır. Ahlak,namus,şeref,sevgi,saygı,dürüstlük kalmadı. Belki 100 senedir kültürümüz bozuldu. Hırsıza kapı dayanmaz.

    2. Sorgulamadigimiz sürece bu böyle gider.Sonunda komşu komşuyu yagmalayacak. Not edin biryere…

    3. Sende seçimden sonra kina yakarsin Turkiyenin burnuna halkayi taktiklari zaman ruyanda görursun zami.o zaman IMF nin elinde olacak her şey .Tasmani hazirla PatatesSoğan Yağ kurtaracak seni.ayni çocuguna kizip Evini yakan cahil gibi.sonucu hüsran irak gibi suriye ve afganistan gibi.

    4. Nickini emekli yazdığına gore yaşin var baya, ama gecmisi yasamamis gibi konusuyorsun kara cahillik bu olsa gerek

  5. YALAN DOLAN
    YAĞ FALAN YOK
    VATANDAŞ NE YAPSIN İLANI
    ÜRÜN OLMAYACAKSA
    😠😠😠😠😠

  6. Olmayan ürün ucuzlar ve daha bugün bitti derler sabah mağazayı birlikte açarız güzel ürün gelince bim şok A101 ürün bitmiş diyor herkes o ürüne koşmuştur yalan söylüyorlar çok ürün gelmiyor

  7. Allahtan başkasına kulluk edilirse herşeyimize karışırlar

  8. Kendi ülke insanımız lüks yaşamadan vaz geçecek helali haramı bilecek ülkesi üzerinde oynanan oyunları bilecek emperyalistler ve yerli tasmalı kullarına hesap sorulmalı doğru millet için gece gündüz çalışanlara bsahip çıkılmalı.Bir zaman kurtar bizi Karaoğlan değip yanlış yapanlar bir süre sonra sokaklara kurtar bizi Keloğlan diye yazmaya başladılar Türkiye bu bunları gördü.Birde dünyayı yakan pandemi ve kuraklığın sonuçlarını bir düşünün ve dünyaya bir bakın lütfen

  9. Sende seçimden sonra kina yakarsin Turkiyenin burnuna halkayi taktiklari zaman ruyanda görursun zami.o zaman IMF nin elinde olacak her şey .Tasmani hazirla PatatesSoğan Yağ kurtaracak seni.ayni çocuguna kizip Evini yakan cahil gibi.sonucu hüsran irak gibi suriye ve afganistan gibi.

  10. Asgari ücretini düşük enflasyon için yapıyorlar denetlemede fazla zam olmasın die