EkonomiGündem

Akaryakıt fiyatlarına toplam 2 lira 33 kuruş zam yapıldı! Araç sahipleri istasyonlar önünde kuyruk oluşturdu: Bugün başlıyor

Enerji, Petrol, Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Bu açıklamaya göre akaryakıta yeniden zam kararı uygulandı. Bu açıklama EPGİS tarafından sosyal medya aracılığı ile yapıldı. Twitter üzerinden yapılan açıklamada LPG’nin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli 19 kuruş zam yapıldığı belirtildi.

LPG’YE YİNE ZAM GELİYOR

Akaryakıt ürünlerinde dolar kurundaki yükselişin etkisiyle zamlar sürüyor. EPGİS’ten yapılan açıklamaya göre 23 Kasım tarihinden geçerli olmak üzere LPG otogazın litresine pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde 19 kuruş zam yapıldı.

Yapılan bu zamların ardından İstanbul Avrupa yakasında LPG otogazın litre fiyatı 7,57 TL seviyesine yükselecek. Ankara’da ortalama LPG otogaz fiyatı 7,59 TL’ye, İzmir’de ise 7,43 TL’ye çıkacak.

2 AYDA 2 LİRA 33 KURUŞ ZAM

Konu ile ilgili olarak LPG fiyatlarına 2 ayda toplam 2 lira 33 kuruş zam yapıldı. Yapılan bu zamların ardından çoğu otomobil sahibi aracını LPG yerine kendi öz yakıtında kullanmaya başladı. Vatandaşlar gelen bu zamlardan oldukça şikayetçi