Gündem

Aksaray’da hayretlere düşüren olay: Uyuyan eşini bıçakladı, sebebi ise herkesi şaşırttı!

Aksaray’da dün akıllara durgunluk veren bir yaralama olayı yaşandı. Aile içi şiddetin bambaşka bir boyuta taşındığı olay Hasas Mahallesi Sefa Altınsoy Caddesi’ndeki 6 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Eşi uyuduğu sırada mutfaktan aldığı bıçakla saldırıda bulunan ve olayın ardından tutuklanan Ramazan Ulaşkın isimli bir vatandaşın verdiği ifade herkeste şaşkınlık yarattı. İşte hayrete düşüren olayın detayları…

Söz konusu olay dün Aksaray’da saat 7.30 sıralarında Hasas Mahallesi Sefa Altınsoy Caddesi’ndeki 6 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Ramazan Ulaşkın, evde uyuyan eşi Sevgül Ulaşkın’a mutfaktan aldığı bıçakla saldırdı. Bir kolundan ve üç de göğsünden bıçaklanan Sevgül Ulaşkın, çığlık atarak yardım istedi. Çığlıkları duyan oğlu ve gelini odaya girip Ramazan Ulaşkın’ı durdurmaya çalıştı. Komşularının ihbarı üzerine de adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sevgül Ulaşkın ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve çekilen röntgende bıçağın göğsünde kırılıp saplı kaldığı anlaşıldı. Yapılan ameliyatla bıçağın kırılan parçası çıkarılırken Sevgül Ulaşkın’ın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği bildirildi.

İLAÇLARINI DÜZENLİ İÇMİYORMUŞ

Olayın ardından gözaltına alınan Ramazan Ulaşkın, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ramazan Ulaşkın’ın ifadesinde, ilaçlarını düzenli kullanmadığını öne sürdüğü eşiyle bir gün önce akşam tartıştıklarını, sabah da uyurken onu bıçakladığını söylediği belirtildi.