İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Yurt dışında 15 bin TL maaşla çalışmak isteyenler için başvurular başladı! 20-60 yaş arası başvurabilir!

İŞKUR sadece yurt içi değil aynı zamanda yurtdışı personel alım ilanlarını da yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre yurt dışında 15 bin TL maaşla çalışacak 20-60 yaşa arası personellerin alınacağı duyuruldu. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar ayrıca açıklandı.

İŞKUR üzerinden Bladeco Aliminyum firması üzerinden yurt dışında çalışmak isteyenler için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan alımlarda son başvuruların 12 Aralık tarihinde olacağı ifade edildi. İş tanımı için ise “Mimari cephe sistemleri yapan firmamızda çalıştırılmak üzere proje mühendisi aranmaktadır” açıklaması yapıldı.

NİTELİK VE BECERİLER

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları olarak şu açıklama yapıldı:

Sayısal hafızası iyi olan,

Detaycı, pratik, uygulama bilgisi sahibi olan adaylar başvuruda bulunabilir.

20-60 YAŞ ARASI BAŞVURABİLİR

Yayımlanan ilanda aynı zamanda 2-60 yaş arası erkek adayların başvurabileceği ifade edildi. En az lisans en yüksek de doktora mezunları bu ilana başvurabilir.

Çalışma Adresi: SANAYİ MAH 148.CAD NO:102 (DİĞER ÜLKELER)

İrtibat Bilgiler

İsim: ALPER KILIÇKAYA

unvan:  MÜDÜR

Telefon :05426683200

UYARILAR

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ALIYORSANIZ DİKKAT!

  1. Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar yapılan çağrıya cevap vermeyen veya görüşmeye gitmeyenlerin işsizlik ödeneği kesilmektedir.
  2. Önerilen işi haklı bir nedene dayanmaksızın reddedenlerin ödeneği kesilmekte tekrar başlatılmamaktadır.

SOSYAL YARDIM YARARLANICILARININ DİKKATİNE!

  1. Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar önerilecek işe / programa yönlendirilmek üzere yapılan çağrıya cevap vermeyen veya çağrı sonrasında görüşmeye gitmeyenlerin, bu durumun üçüncü kez tekrarı halinde nakdî düzenli sosyal yardımları bir yıl süreyle kesilecektir.
  2. Önerilen işi / programı haklı bir nedene dayanmaksızın üçüncü kez reddedenlerin nakdî düzenli sosyal yardımları bir yıl süreyle kesilecektir.

İLAN DETAYLARINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum