Ekonomi

Son dakika gram altın bir günde 68 TL birden arttı! Son altın fiyatları dudak uçuklattı!

Döviz kurunda meydana gelen artış altın fiyatlarını da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gelen bir son dakika haberine göre altın fiyatları bir günde 68 TL birden arttı. Gram altın an itibariyle 724 TL’yi geçerken, çeyrek altın 1.175 TL’yi geçmiş durumda.

Gram altın sabah saatlerinde güne 656,89 TL’den başlamıştı. Bugün gelen bir son dakika haberine göre 68 TL birden zamlanan gram altın şu anda 724,10 TL’den işlem görüyor. Rakamlar tüm zamanların rekorunu kırarken, sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor.

ONS ALTIN DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta 1.875 dolara kadar tırmanan ons altın, haftanın ikinci yarısında 1.860 – 1.865 dolar arasında bulunmuştu. Cuma günü düşüş gösteren altın haftayı 1.850 TL’den kapatmıştı.

Şu anda ons altın 1.812,41 TL’den işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN

Düğünlerin vazgeçilmez takıları arasında olan çeyrek altın an itibariyle yükselerek, 1.175,28 TL’yi gördü.

GRAM ALTIN

Gram altında bugün bir rekor kırarak 68 TL birden yükseldi. Spot gram altın 68 lira birden yükselerek 724,10 TL seviyesini görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün yaptığı açıklamalardan sonra dolar/TL kuru 11,47 TL’yi görerek yeni bir rekor kırmıştı. Rekorlar bugün de devam ediyor. İşte Erdoğan’ın o açıklaması:

“Kur ve faiz oyununu görüyoruz. Güçlü bir duruş sergileyerek girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız”

750 TL OLABİLİR DEMİŞTİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dün, gram altın fiyatları için önemli açıklamalar yapmıştı.

Memiş, “Gram altın fiyatları için teknik olarak bir düzeltme hareketine ihtiyaç var. Ancak 2022 yılını biraz daha orta ve uzun vadeyi göz önünde bulundurursak gram altın fiyatları için 750 lira söz konusu olabilir” dedi.