Gündem

Son dakika: Acı haber paylaşıldı! Şehidimiz var!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından çok önemli bir açıklama yapılarak acı haber paylaşıldı. Yapılan açıklamada Barış Pınarı Harekat bölgesinde silah kazası sonucu Piyade Binbaşı Mete Yıldırım’ın şehit olduğu ifade edildi.

ŞEHİDİMİZ VAR

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Yıldırım’ın Barış Pınarı Harekat bölgesinde meydana gelen kazada yaralanarak hastaneye sevk edildiği ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Barış Pınarı Harekat bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan Piyade Binbaşı Mete Yıldırım’a rahmet diledi. Oktay, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında ise şöyle dedi:

“Barış Pınarı Harekat bölgesinde şehit düşen kahraman Piyade Binbaşı Mete Yıldırım’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bakanlığın sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerini kullandı.