İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Sağlık Bakanlığı ALO 182 hattına lise mezunu personeller alıyor! Online başvuru için tıklayın!

İşsizliğin her geçen gün artması vatandaşların kamu kurumlarının yaptığı personel alımlarını takip etmesine neden oluyor. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı’nın çağrı merkezi alımlarını yapan AssisTT firması yeni bir eleman alım ilanı yayınladı. Buna göre Sağlık Bakanlığı ALO 182 MHRS hattına personellerin alınacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup, en az lise mezunu adayların başvurabileceği açıklandı.

Alımların şu an için sadece Rize’de yapıldığı ve diğer illerde de zaman zaman personel alımlarının yapılacağı ifade edildi. MHRS personel alımı için KPSS puan şartı aranmazken, adayların 18 yaşını tamamlamış olması gerektiğinin altı çizildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşıması durumunda linke tıklayarak online olarak başvuruda bulunması yeterli olacaktır. Başvuruları olumlu olan adaylar mülakat amaçlı klavye sınavına çağrılacaktır.

MHRS PERSONEL ALIMI

Firmadan alınan bilgiye göre Sağlık Bakanlığı MHRS personel alımı için şu açıklama yapıldı:

Biz AssisTT’iz…

Sağlık, telekomünikasyon, finans, ulaştırma, perakende, e-ticaret,  enerji gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren iş ortaklıklarımıza satış-pazarlama, müşteri tutundurma,  sosyal medya yönetimi ve gelir yönetimi alanlarında hizmet sunuyor, katma değerli çözümlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Yurdun dört bir yanında açtığımız çağrı merkezleriyle istihdama katkı sağlıyor, sektördeki lider konumumuzu güçlendirmeye ve hayatlara dokunmaya devam ediyoruz.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS); vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler, Aile Hekimleri, Ağız ve Diş Sağlığı merkezleri için Alo182 hattını arayarak istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir.

Kimi Arıyoruz?

Biz birbirine güvenen, iletişimi seven, işine anlam katan ve işini yaparken eğlenebilen dinamik bir takımız. Yeni takım arkadaşımızda neler arıyoruz?

  • Telefonda etkili iletişim kurabiliyor ve bundan keyif alıyorsan,
  • 18 ile 35 yaşları arasındaysan,
  • Diksiyonuna ve ifade biçimine güveniyorsan,
  • Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti perspektifinde empati kurabileceğine inanıyorsan,
  • İç motivasyonun yüksekse ve hedef odaklıysan,
  • Zaman yönetiminde hassas olduğunu düşünüyorsan,
  • Vardiya sistemiyle günün farklı zaman dilimlerinde çalışmaya açıksan,
  • Lise ve üzeri öğrenimini tamamladıysan,
  • MS Office programlarını etkin şekilde kullanabiliyorsan,
  • (Erkek adaylar için) Askerliğini tamamladıysan ya da en az 2 yıl tecil ettirdiysen,
  • Rize’de yaşıyorsan,

İLAN DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

5 Yorum

  1. Asgari ücret sorunu muhakkak çözülecektir ama bundan daha önemli ülkemizde kamu personeli atama,yaş sınırı,işsizlik ve istihdam sorununun en kısa zamanda çözümlenmesi gerekiyor halk iş bulamıyor bu sebepten çözüm lazım çözüm ne olur duyun sesimizi 2021 kpssli olanlar tercih yapamayacak mı puanımız yanmasın ayrıca 35 yaşına bağlı olarak 1 veya 2 yaş daha ilave edilsin yasalaşsın lisans mezunuyuz istihdam olamıyoruz

  2. Ya şu yaş sınırı ve hangi şehirde yaşama şartını bi kaldırsalar ya çok sinir oluyorum yaş 40 geçmiş engelli mi oluyor anlamadım ki

  3. Neden bu yaş sınıri Allah aşkınıza nedir bu biraz eljnizi vicdanıniza koyun okadar iş bekleyen insanlar varIzin yillarca outbank olarak görev aldım maalesef yaşdan dolayı giremiyorum. Bilginize

  4. Ben gaziantep sankopark avm de temizlik personeli olarak calisiyorum ama yaş sorunu yok ne bayan nede bay eleman bulamiyoruz yaş sorun degil çalisacak elemanlar ariyoruz