Bilim, Teknoloji

Hattı Vodafone olanlara duyuruldu: Tek seferlik ücretsiz olacak!

Vodafone hat kullanıcıları için önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Vodafone, hat sahibi müşterileri için yeni kampanyasının detaylarını açıkladı. Kampanyaya göre hattı Vodafone olanlara sadece tek seferlik ücretsiz olacağı duyuruldu. Detaylar haberimizde..

Hattı Vodafone olan ve faturalı hat kullanan kişilere 12 ay boyunca “Ekranım Güvende” paketi sunuldu.

Telefon ekranının kurulması durumunda tek seferlik ücretsiz olarak telefonların ekranı değişecek. Detaylar şu şekilde aktarıldı:

AÇIKLAMA GELDİ

Vodafone yaptığı açıklamasında Ekranım Güvende kampanyası sayesinde üretici garantisi kapsamı dışında kalan düşme ya da çarpmaya bağlı oluşan krıık ve çatlarla ile kullanıcı kaynakları ekran hasarları, ücretsiz bir şekilde tek seferliğine tamir edilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, müşterilerimizin teknoloji alışverişlerine özel sunduğumuz avantajlarla her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz. Akıllı telefon kullanımı esnasında en büyük endişelerden birinin ekran arızaları olduğunu ve kullanıcıların akıllı cihaz satın alırken en çok tamir süresince yedek cihaz hizmetinin sağlanmasına dikkat ettiklerini görüyoruz. Yaptığımız araştırmalar da bize müşterilerimizin, telefon ihtiyaçlarına ek sunulan hizmetlerde yüzde 56 ile en çok yedek cihaz özelliğini tercih ettiğini gösteriyor. Bu doğrultuda, akıllı telefon alışverişlerinde yeni ekran koruma paketimiz olan ‘Ekranım Güvende’yi ücretsiz vererek satış sonrası dönemde yaşanabilecek ekran hasarlarında müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Bu paket sayesinde müşterilerimiz, akıllı telefonlarının ekranı zarar görürse dahi uçtan uca dijital bir deneyimle tamir sürecini tamamlayabiliyor”

12 AY BOYUNCA UYGULANACAK

Akıllı telefonlarına Vodafone’den alan kullanıcılar, Vodafone web sayfası üzerinden anında tamir taleplerini oluşturabilecek. Verilen kargo kodu ile kullanıcılar, tüm süreci online bir şekilde takip edebilecek.

Cihazı tamir olan müşteriler, kargo ile cihazlarını evlerinden teslim alabilecek.