EkonomiGündem

Asgari ücret için heyecanlandıran gelişme! SP lideri asgari ücrete yüzde 130 zam yapıldığını hatırlattı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu asgari ücret hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu Erbakan’ın destan yazdığını 6 ayda yüzde 130 asgari ücret zammı yaptığını belirterek bugün asgari ücretin yüzde bir üstünde mi altında mı verileceği tartışmasının yapıldığını vurguladı. Temel Karamollaoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

YÜZDE BİRİN ÜSTÜNDE Mİ, ALTINDA MI?

“Hep açlık sınırı konuşuluyor. İnsan utanır. Sendikalara da hayret ediyorum. Sendikalar temsil ettikleri memur ve işçileri tam olarak temsil edemiyorlar. Bugün asgari ücretin yüzde bir üstünde mi altında mı verileceği tartışması yapılıyor”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “SİHA’lardan memnunuz, Allah razı olsun destan yazar gibi bir projeyi hayata geçirdiler, ama sadece ‘SİHA’larla savunma sistemimiz halledildi, bitti, başka şeye ihtiyacımız yok’ diyemeyiz.” dedi.

ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 130 ZAM

Karamollaoğlu, doğru siyaset ve politikalarla kalkınmanın gerçekleştirilebileceğine inandığını ifade ederek şöyle devam etti:

“Erbakan hocamız bu konuda destan yazdı. 6 ayda yüzde 130, asgari ücrete zam yaptı. Bugün asgari ücretin yüzde bir üstünde mi altında mı verileceği tartışması yapılıyor. Hep açlık sınırı konuşuluyor. İnsan utanır. Sendikalara da hayret ediyorum. Sendikalar temsil ettikleri memur ve işçileri tam olarak temsil edemiyorlar. Bugün asgari ücretin yüzde bir üstünde mi altında mı verileceği tartışması yapılıyor. Açlık sınırında bir ücret pazarlığı yapılabilir mi? Yapılmaması icap eder. Hükümet de işveren de ‘ben ne yapayım’ diyor, öbür taraftan sendikalar da alamayacağı ücretin üzerine ‘gitsem ne fayda’ diyor.”

 

Bir Yorum

  1. Bu iktidara oy veren Allah bu dünyada gün yüzü göstermesin anam babam da olsa Kardeşim de olsa Allah ona cennet yüzü göstermesin Bunlar Zalim Bunlar insanlıktan yoksun bunlar bu milletin Devleti olamaz milleti olamaz Ben de bir imam hatip mezunu 3 çocuk babası işsiz bir baba olarak onlara oy vermiş birisi olarak bunlar insanlıktan yoksun Bunlar mafya çete örgüt Arkadaşlar bunlar siyasetçi filan değil parti falan değil bunlar