Ekonomi

CarrefourSA efsane fırsatlarını duyurdu! Sıvı yağ, zeytinyağı, tereyağı ve pek çok üründe indirim başladı!

Son dönemlerde artış gösteren fiyatlar sonrasında vatandaşlar alışveriş yapmak için indirimli market ürünlerini araştırmaya başladı. Bu kapsamda gelen bilgiye göre CarrefourSA efsane fırsatlar adı altında sıvı yağ, zeytinyağı, tereyağı gibi pek çok üründe indirim yaptığını duyurdu. İndirimlere ilişkin detaylar haberimizde..

İNDİRİMLİ SATILIYOR

Marketlerin yaptığı indirimli ürünleri takip edenler için CarrefourSA web sayfasında indirim yaptığı duyurdu. Yayımladığı afişinde Torku tereyağı 90,50 TL’den 59,95 TL’ye, Pınar tereyağı 90,50 TL’den 59,95 TL’ye ve sırma 4 litre sıvıyağ 79,90 TL yerine sadece 74,90 TL’ye satılacağı görüldü.

FİYATLAR UÇTU

Döviz kurunda meydana gelen artış sonrasında pek çok ürüne zam geldi. Vatandaşların alım gücü her geçen gün azalırken, marketler belirli süreliğine bazı ürünlerde indirim yapmaya başladı. İndirim yapan marketlerden biri de CarrefourSA oldu.

CarrefourSA online marketinde pek çok yağ ürünü indirimli olarak satılmaya başlandı. Belirli bir stok sınırının olduğu ifade edildi.

Bir Yorum

  1. Yaa tereyağ da torku ve pınar hiç bir zaman 90.500tl den satış yapmadı zaten normalde tereyağın fiyatı 59.950tl fiyatı yükseltip sonrada eski fiyatına getirerek sözde indirim mi yapmış oluyorsunuz yaa siz şakamısınız milletin aklıyla dalgamı geçiyorsunuz ben her gün markete giden biriyim fiyatların ne olduğununu az çok biliyorum ürünlerin fiyatlarını yükseltip sonra indirim yaptım deyip eski fiyatlarına geri getiriyorsunuz aslında bu ve bunun gibi marketlere halkı yanıltmak tan devletin 2 veya 3 hafta kapatma cezası vermesi gerek para cezası verildiğinde ürünlerin fiyatlarını yükseltiyorlar kapatılırsa bakın bakalım ozaman böyle yanıltıcı algı politikası uygulayabiliyorlarmı