Ekonomi

Böyle kampanya görülmedi, duyulmadı! 1 kiloluk Çaykur Rize Çay 1 TL’ye veriliyor

Bugünlerde birçok vatandaş market raflarındaki fiyat etiketlerinden şikayet ederken cepleri rahatlatan yepyeni bir kampanya duyuruldu! Türk milletinin vazgeçilmezi olan çayın fiyatları da son zamanlarda fahiş oranda artınca Avansas, efsane bir çay kampanyası düzenledi. Kampanyaya göre 1 kiloluk Çaykur EDT Rize Turist Çayı yalnızca 1 TL’ye geliyor.

Buna göre Avansas’ın internet sitesine girildiğinde site üzerinden yapılacak ilk alışverişte çay 1 TL ücretle alınabiliyor. Ancak bunun için öncelikle üye kaydı veya üye girişi yapılması gerekiyor. Ardından 100 TL sepet tutarı doldurulduğunda kampanyalı Çaykur Rize Turist Çayı (1000 gr) sepete ekleniyor.

Bu adımların gerçekleştirilmesinin ardından sitede belirtilen kodun sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazılması ve “Kullan” butonuna tıklanması gerekiyor. Kod ise ‘1TLCAYKUREDT111’ olarak açıklandı. Kullan butonuna tıkladıktan sonra indirim sepete yansıyor ve 1 kiloluk çay yalnızca 1 TL’ye alınabiliyor.

Söz konusu internet sitesinde ayrıca her müşterinin kampanyadan bir kez yararlanabileceğine ve kampanyanın Avansas’tan verilecek ilk siparişe özel olduğuna dair bilgi verildi. Ürünler ise stoklarla sınırlı bulunuyor. Aynı adrese birden fazla verilen siparişler ise iptal edilebiliyor.