Genel

Ankara’da korkunç olay! Okuldan dönen çocuğu sokak köpekleri parçaladı!

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Okuldan sonra eve dönen çocuk, 10 köpeğin saldırısına uğradı. Ciddi şekilde yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı. Saldırıya uğrayan Enes’in amcası, yaptığı açıklamasında çocuğun yüzüstü yatması sebebiyle yüzü dışında köpeklerin her yerini parçaladığını söyledi.

Amca Ali Osman Koca, yaptığı açıklamasında, “Ben çocuğun yanına gittiğimde köpekler yanındaydı. Çocuğun kafası komple paramparça. Baldırlarında kasları gözüküyor. Etleri gitmiş. Köpekler çocuğu resmen parçalamışlar. Çocuk yüzüstü yattığından dolayı yüzü hariç komple parçalamışlar” ifadelerini kullandı.

10 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Korkunç olay dün saat 16.00 civarında meydana geldi. Mimar Sinan Mahallesi Altın Caddesi’nde meydana gelen korkunç olayda Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Enes Koca, okuldan çıkarak evine doğru gidiyordu. Enes, yolda 10 köpeğin saldırısına uğradı.

Serdar ve Ayşe Koca çifti, çocuklarının gelmemesinden endişe ederek aramaya başladı. Amca Ali Osman Koca, okul yolunda aradığı yeğenini sokak köpeklerinin arasında kanlar içinde yatarken buldu.

DURUMU AĞIRLAŞTI

Acil olarak olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri küçük Enes’i Pursaklar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumun ağırlaşması üzerine hemen Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde köpek ısırıkları olan Enes şu anda yoğun bakımda tedavi görüyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de ailenin yanına giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

“ÇOCUĞUN YANINA GİTTİĞİMDE KÖPEKLER YANINDAYDI”

Enes’i bulan amcası Ali Osman Koca şu ifadeleri kullandı:

“Kardeşim beni aradı. Çocuğunun okuldan geri dönmediğini söyledi. Ben de çocuğa bakmak için aşağıya indim. Annesi köpeklerin tarlada çocuğu kovaladığını söyledi. Sonra tarlaya doğru gittim. Bir baktım 8 veya 10 tane köpek vardı. Çantası ilerideydi. Önce çocuğu görmemiştim. Sonra çocuğa yaklaştım. Çırılçıplak yerde yatar vaziyette, her tarafını köpekler parçalamış şekilde çocuğu hastaneye götürdük. Ben çocuğun yanına gittiğimde köpekler yanındaydı. Başıboş köpekler yüzünden daha önce bir sürü olaylar oldu.

“YÜZÜ HARİÇ KOMPLE PARÇALAMIŞLAR”

Çocuğun durumu çok kötü. 2 veya 3 ay hastane süreci var. Çocuk şu an yoğun bakımda. Kafatası komple kazınmış. Çocuğun kafası komple paramparça. Baldırlarında kasları gözüküyor. Etleri gitmiş. Köpekler çocuğu resmen parçalamışlar. Çocuk yüzüstü yattığından dolayı yüzü hariç komple parçalamışlar. Saat 16.30 civarında oldu olay. Okuldan 200 veya 300 metre ileride”