İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

30 Kasım İŞKUR güncel hastane personel alımları! Hastanelere çok sayıda alım yapılıyor!

İş arayan vatandaşlar güncel İŞKUR personel alım ilanlarını yakından takip ediyor. Yapılacak olan personel alımlarında hastanelere çeşitli birimlerde KPSS şartsız daimi ve geçici olmak üzere personel alımlarının yapılacağı belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR online olarak başvurabileceği aktarıldı.

Hastane personel alımları için başvuruların başladığı duyuruldu. 30 Kasım İŞKUR güncel hastane personel alımları içerisinde çeşitli birimlere alımların başladığı duyuruldu. Maaşların, meslek gruplarına göre değişkenlik gösterdiği ancak en düşük asgari ücretle maaş verildiği belirtildi.

KPSS ŞARTI ARANMIYOR

Yapılan hastane personel alımı İŞKUR üzerinden özel hastanelere yapılıyor. Bu sebeple KPSS puan şartı ya da mülakat şartı aranmıyor. Alımlara ilişkin başvuru şartları bu sebeple genel ve özel olarak ayrılmaktadır. Genel başvuru şartları tüm ilanlar için geçerli olmakla birlikte, özel başvuru şartları, mesleklere ve yayımlanan ilanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir.

HASTANE PERSONEL ALIM BAŞVURU ARTLARI

KPSS şartsız hastane personel alımları için başvuruları online olarak yapabilirsiniz. En az ilkokul mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alımları için genel başvuru şartları şu şekilde:

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Vardiyalı çalışabilecek

Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması

ALIM YAPILACAK BİRİMLER

HASTA DANIŞMANI

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ

HASTA BAKIMI TEKNİSYENİ

HASTANE HİZMETLİSİ

KLİNİK DESTEK ELEMANI

6 Yorum

  1. ne olur duyun sesimizi 2021 kpssli olanlar tercih yapamayacak mı puanımız yanmasın ayrıca 35 yaşına bağlı olarak 1 veya 2 yaş daha ilave edilsin yasalaşsın lisans mezunuyuz istihdam olamıyoruz

  2. Nereye ve ne zaman alacaklar eleman ??
    Bi tarih verin ki bizde onu bekleyelim lütfen………..

  3. Kamu hastanelerine 10b8n 5bin d3niliyor hasta kabul yada danisma 1 kişi nasıl oluyor anlamadım.ANKARA ETLIK ŞEHİR HASTANESİ açılacak el altından alındığını söylüyorlar adamını bulursan işe gidersin diyorlar Dayım mı olması lazimlazım.. .25 yil işletmeyi alan şirketler kadroyu kurmuş bile kızım 4 yıllık MALİYE mezunu kardeşim 2 yıllık önlisans mezunu iş bulamıyoruz.. .özbekler bile kendi içinde personelin tanıdıklarını alıyorlar…Dayim yokkk👋👋👋👋👋👋

  4. Torpil tanıdık varsa işe girersiniz.saglik bakanlığı hasta kabul.hadta danışmanı.hadta kayıt kabul.temizlik kadrolarına baktım işkur eşi beden alım göstermiyor nasıl kamuda alım var….diyorlarki el altından alıyorlar 😔😔😔😔😔😔