EkonomiGündem

5 litre sıvı yağ fiyatlarında indirim yapıldı: O markette 5 LT sıvı yağ 100 liraya satılıyor! Tarım Kredide ise 5 litre sıvı yağ 200 lira

Bilindiği gibi meydana gelen zamlar ve talepten dolayı sıvı yağ fiyatlarında patlama olmuş ve 5 litre sıvı yağ fiyatları 150 seviyesine kadar çıkmıştı. Daha sonra gelen zamlarda ise sıvı yağ fiyatları 180 lira seviyesine kadar çıktı. Bazı marketler yağ fiyatlarında indirim yaparken Tarım Kredi marketlerinde ve markalarında sıvı yağın 200 liraya satıldığı görülürken bazı vatandaşlardan da tepki geldi.

Bazı marketlerde ve online alışverişlerde sıvı yağ fiyatlarının bazılarında indirim yapıldığı görülürken bazı marketlerde yeniden zam yaptı. Tarım Kredi markası ile satılan 5 litre sıvı yağ 200 lira olurken Yudum 5 Litre Ayçiçek Yağı 100 liraya satılmaya başlandı.

YAĞ FİYATLARINDA İNDİRİM YAPILDI

Bu kapsamda BeeGross isimli mağazada Biryağ 5 Litre Ayçiçek yağı 109 liraya satılıyor. Bizim 5 LT ayçiçek yağı ise 119 liraya satılmaya başlandı. Bunun yanı sıra Beşler 5 LT ayçiçek yağı 109 lira Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı 200 liraya satılmaya başlandı. 5 litre Yudum ayçiçek yağı ise 109 liraya satılıyor.

Yağ fiyatları ise şöyle paylaşıldı:

2 Yorum

  1. Eee hani indirim gene ayni hesap iste dalga gecer gibi bu ne simdi yag indirimi gormuyorum ben zaten 100 tl diye yakiniyoduk ..malum 1 gunumuz sadece yag almaya gidiyor ..zengin olanlara mi indirim yaptiniz naptiniz indirim basligi altinda gene ayni fiyatlari koydunuz onu markette yapiyor ayip ya gercekten ayip hicbir siyasi taraf tuttugum yok ama bir evin hanimi olarak bunu soyleme hakkini buluyorum kendimde ne olacak halimiz gozle gorulur faizler var ama indirim indirim dediginiz zaten fiyati yukselip bel buken fiyatlar ve gram degisme yok su yapilan haberde nerde indirim indrim nerdee?!

  2. Tarım kredide yağ 90 tl .
    Abuk sabuk haber yapmayın .
    Hepsi burada 200 ₺ ye satıyor .
    Sizi direkt engelliyorum .