Gündem

AK Parti’den acı haber geldi: AK Partili başkan trafik kazasında hayatını kaybetti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde ambulansla çarpışan otomobilin sürücüsü AK Parti Germencik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özer Aksoy kazanın ardından hastaneye kaldırıldı. Aksoy hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KORKUNÇ KAZA MEYDANA GELDİ

Kaza, saat 08.00 sıralarında Aydın-İzmir Karayolu İncirliova Sanayi Sitesi Kavşağı’nda meydana geldi. Germencik’ten Efeler istikametine seyir halinde olan Kürşat Şengezer yönetimindeki 09 DB 672 plakalı hasta taşıyan ambulans, kırmızı ışıkta geçince o sırada kendisine yeşil ışık yandığı için hareket eden Özer Aksoy yönetimindeki 09 UL 830 plakalı otomobille çarpıştı.

ÖZER AKSOY HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen kazada çarpışmanın ardından ambulansın sürüklediği otomobil ise Ahmet Unuz yönetimindeki 09 AAF 701 plakalı minibüse çarptı. Söz konusu kazada üç araçta hasar meydana gelirken ihbar edilmesi üzerinde olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ayrıca kazada sağlık görevlisi Bekir Durmuş ile otomobil şoförü Aksoy yaralandı.

Yaralılar ve ambulanstaki hasta olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere taşındı. Yaralılardan durumu ağır olan ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özer Aksoy burada yapılan müdahalelerle rağmen hayatını kaybetti.