Kültür-sanat

Evim Şahane neden yok? Evim Şahane yayından kaldırıldı mı? Flaş değişiklik!

Kanal D ekranlarında bir süredir saat 11.00’de ekranlara gelen Evim Şahane programı ilgiyle takip ediliyordu. İzleyenler bugün Evim Şahane programını izlemek için Kanal D’yi açtıklarında Asi isimli dizi ile karşılaştı. Peki, Evim Şahane neden yok? Evim Şahane kaldırıldı mı? Flaş değişiklik yapıldı!

Hafta içi her gün ekranlara gelen Evim Şahane programı merakla takip ediliyordu. Ancak programın hayranları yayın akışında programı göremeyince Evim Şahane ne zaman yayınlanacak? Evim Şahane yayından kaldırıldı mı? Sorularına cevap aramaya başladı.

Normalde saat 11.00’de Mimar Selim’in sunumu ile ekranlara gelen Evim Şahane programı bugünden itibaren  Kanal D ekranlarında olmayacak.

Kanal D almış olduğu yeni kararla birlikte saat 11.00’den itibaren Asi isimli dizinin yayın akışına konulduğunu duyurdu.

MİMAR SELİM YUHAY KİMDİR?

Selim Yuhay (d. 23 Mayıs 1972, İstanbul) Ünlü Türk mimar.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezunu, mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu. Kendi alanında farklı mimari proje çözüm yaklaşımları ve kendine özgü çizgisiyle kısa zaman da dikkat çekti. Bunlara ek olarak Kanal D kanalında ekibiyle beraber Evim Şahane programının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D, 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihinde yayından kaldırmıştır. Selim Yuhay pek çok sosyal sorumluluk projelerine imza atmıştı. Hobi olarak başlayan resim yapma isteğini de, profesyonelliğe taşıyarak kişisel sergilerini de açmıştır.