EkonomiGündem

Sıvı yağ fiyatları için rekabet başladı! İndirimleri ile ünlü markette Yudum ayçiçek yağı fiyatı 18 liraya düştü, tükenmeden alın

Tüketicinin yüzünü güldürecek indirimleriyle adından söz ettiren A101 yeni kampanyası ile müşterilerini yine mutlu etti. A101 internet üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Un, şeker, süt gibi temel gıdalardan temizlik malzemelerine kadar her türlü üründe indirim yapıldı. Bunun yanı sıra ayçiçek yağında da indirim haberi duyuruldu. Bu kapsamda 10 lira üzeri herhangi bir ürün alımında Yudum Ayçiçek Yağı 18 liraya geliyor.

AYÇİÇEK YAĞI 18 LİRAYA DÜŞÜYOR

A101’in sitesinde yayımlanan kampanyaya göre 1 litrelik Yudum Ayçiçek Yağı’nın normal fiyatı 30,90 TL. Ancak 10 TL ve üzeri herhangi bir ürün aldığınızda yağın fiyatı 18,45 TL’ye düşüyor. Bu kampanyayı duyan vatandaşlar ise A101 ‘den alışveriş yapabileceklerdir. Yapılan indirimden dolayı ürünün stoklarda hızla tükenebileceği ve stok eksikliği yaşanabileceği duyuruldu. Bu doğrultuda online alışveriş yapılabileceği ve alışveriş yapılmadan önce stok durumunun kontrol edilmesi gerektiği ifade edildi.

Ayrıca bu kampanya online’a özel kampanya olmadığından direkt olarak mahallenizde bulunan A101 Market’e giderek de ürün sorgulaması yapabilirsiniz. Evinizin sıvıyağ ihtiyacını piyasanın altında karşılayacak bu kampanyayla yağ stoku yapmayı da ihmal etmeyin.

4 LİTRE SIVI YAĞ

Tüm bunların yanı sıra diğer marketlerde ise 4 LT sıvı yağ 74 liraya 5 litre sıvı yağ ise 104 liraya satılmaya başlandı. Yağ fiyatlarındaki bu kampanyalar ise vatandaşı rahatlattı.

2 Yorum

  1. Beklemekten yaşımız geçiyor lütfen ne olur sayın devlet büyüklerim iktisat mezunlarının kadrolarını arttırırmısınız ayrıca memur alımı için 35 yaş sınırına 1 veya 2 yaş daha edilsin yasalaşsın istihdam olamıyoruz geçinemiyoruz