EkonomiGündem

Lütfi Elvan istifasını vermişti! Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ilk açıklamasını yaptı

Dün gece ani bir kararla Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın istifa etmesiyle birlikte yerine yardımcısı geçerek yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati oldu. Nureddin Nebati bunun üzerine resmi Twitter hesabı üzerinden ilk paylaşımını yaptı.

Lütfi Elvan’ın istifa etmesi üzerine Hazine ve Maliye Bakanlığı’na atanan Nureddin Nebati’den ilk mesaj geldi. Nebati, sabaha karşı 03.00 sıralarında Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı: “Rabbim, kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. İşimizde bize doğruluk ver, bizi muvaffak kıl. Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsımı layık gördüğü Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini hayırla ifa etmeyi, bize gösterdiği güvene layık olmayı Rabbim nasip etsin inşallah.”

Site Henüz Düzenlenmedi

Ancak Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın internet sitesine bakıldığında Bakan olarak hâlâ Lütfi Elvan görülüyor. Bakan Yardımcıları kategorisi altında ise diğer isimler arasında Dr. Nureddin Nebati de bulunuyor ve sayfada fotoğrafı ile kısa biyografisi yer alıyor. Bakanlığın sitesinin yeni kararlara göre kısa süre içinde düzenleneceği bekleniyor.