EkonomiGündem

Emekli promosyonlarına da zam yapıldı! 2 bin TL promosyon fırsatınızı kaçırmayın

Emeklilere maaş taşıma ve 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş çekme taahhütlerine karşılık promosyon veren kamu bankaları ve özel bankalar promosyon miktarlarını da yükseltti. Özellikle bu zor dönemde yardıma koşan banka promosyonları artık 2 bin TL’ye kadar çıkan miktarlarda bulunabiliyor. İş Bankası da “Emeklilere 2.000 TL’ye varan promosyona ek Maximum Kart’ları aidatsız kullanma fırsatı” diyerek kampanyaya ilişkin detayları internet sitesinden paylaştı.

Banka tarafından resmi açıklama şöyle oldu:

“T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 8 Kasım – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.”

Kampanya kapsamında emeklilerin 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri halinde İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesinin ardından promosyon ödemesi yapılıyor.

Güncel Promosyon Tutarları

1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 1.750 TL,
1.500 – 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 1.875 TL,
2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 2.000 TL

Emeklilere Özel Diğer Ayrıcalıklar

İş Bankalı emekliler ayrıca Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemiyorlar. İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden ücretsiz ve sınırsız olarak havale gönderebiliyorlar. İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde İş Bankası hesaplarından diğer banka hesaplarına yapılacak her ay ilk 3 para transferini (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabiliyorlar.