İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Kamu ve özel sektöre yüzlerce temizlik görevlisi alımı başladı! Başvurular sadece online alınacak!

İŞKUR yeni personel alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre kamu ve özel sektöre yüzlerce temizlik görevlisi alım yapılacağı ifade edildi. Başvuruların sadece online alınacağı temizlik görevlisi alımı için başvuru şartları ve detaylar haberimizde..

Kamuda görev almak isteyenler kamu personel alım ilanlarını araştırıyor. Bu kapsamda yayımlanan ilanlara her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediliyor. İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yayımlanan ilana göre kamu ve özel sektöre yüzlerce temizlik görevlisi alım başladı. Başvurular sadece online yapılacak? Temizlik görevlisi başvuru şartları neler? Detaylar şu şekilde:

İŞKUR PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Temizlik görevlisi başvuru şartları özel ve genel olarak değişkenlik göstermektedir. Genel şartlar yukarıda olduğu gibi açıklanmakta olup, özel şartlar ilanlara göre değişkenlik göstermektedir. Özel şartlar için ilanları detaylı incelemeniz gerekmektedir.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

Başvuruda bulunmak isteyen adayların şartları taşıması durumunda aşağıdaki link üzerinden başvurularını online yapmaları yeterli olacaktır. İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden online alınan başvurular için BURAYA TIKLAYIN