Zamlar peş peşe gelince büyük indirim yapıldı! 5 kilo unun fiyatı 20 liraya kadar düştü! Stoklar tükenmeden hızlıca alın

En uygun fiyatı bulabilmek için market market dolaşmaktan sıkılan vatandaş son zamanlarda giderek daha fazla online alışveriş yapmaya başladı. Bunun için ise Trendyol başta olmak üzere diğer sanal market uygulamalarına yönelenler birçok kampanya ve indirimli, uygun fiyatlı ürünle karşılaşıyorlar. Özellikle un fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle de güncel un fiyatları sık sık takip ediliyor. Ancak var olan fırsatlar içinde 5 kiloluk unları dahi uygun fiyata bulmak çok kolay.

Günümüz ekonomisinde 90 TL’yi bulan 5 kiloluk unların arasında artık 20-30 TL bandındaki fiyatları görmek zorlaşsa da kamupersoneli.net editörü sizler için uygun ürünü buldu.

Yukarıda da görüldüğü üzere un fiyatları fahiş derecede artışa geçti. Ancak bu ürünler arasında bulunan 5 kiloluk Safir Un Trendyol Hızlı Market’te 19,95 TL’ye satılıyor.

Üstelik Trendyol Hızlı Market’ten yapacağınız ilk alışverişiniz 30 TL indirimli olarak kapınıza kadar gelecek. Yani unla birlikte evinizin diğer ihtiyaçlarını karşıladığınızda 30 TL’niz cebinizde kalmış olacak. Ancak stoklar tükenebildiğinden, eğer ihtiyacınız varsa acele etmeniz gerekiyor.

Exit mobile version